Am reușit să montăm geamurile și ușile casei care a ars pe strada I.L. Caragiale

Dragilor, venim cu vești bune. 

Am reușit să montăm gemurile și ușile la casa care a  ars de pe Caragiale.  Nu putem exprima in cuvinte bucuria acelor oameni, care de 3 săptămâni au dormit noapte  de noapte fără ferestre si fără uși la casă și nici nu aveau o speranță că le vor avea repede. 

Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să adunam 1000 lei, am mai pus  noi, din fondurile Asociației 2000 lei, dar diferența semnificativă a venit de la o firmă de termopane din Dej. Este vorba de FOCUS Global PLAST, poate pentru unii o firmă mai puțin cunoscută, dar din punct de vedere al empatiei sunt pe primul loc.

Așa cum promovăm producătorii local ni se pare firesc să promovăm și firmele locale, mai ales pe cei care se și implică în problemele comunității. Așadar dacă aveți nevoie de  tâmplărie PVC la  FOCUS Global PLAST găsiți o gama variata de geamuri și uși termopan + accesorii plase de țânțari și rulouri. Dacă doriți o ofertă nu ezitați să contactați  Departamentul de  oferte/ vânzări 📞0739867276. 

Revenind la casa arsă de pe Caragiale ar mai fi nevoie de un frigider, aragaz, mașină de spălat, o sobă cu plită de gătit și mobilier. Evident si ceva materiale de construcție – adeziv, glet, lavabilă.  Dacă aveți nu ezitați să ne contactați. 

Domnul care a suferit arsuri a revenit ieri acasă, momentan nu are niciun venit, de aceea i-am dus  ceva de mâncare și produse de igienă,  iar în zilele care urmează ii vom duce și haine.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare și suntem siguri că #împreună vom duce și acest proiect la bun sfârșit!