Proiecte Actuale

„O Șansă la Viață” - un proiect prin care organizăm, împreună cu Serviciul de Ambulanță Cluj – substația Dej, cursuri de prim ajutor pentru dejeni.

„Împreună dăruim viață” - În parteneriat cu Spitalul Municipal Dej și Centrul De Transfuzie Sanguina Cluj dorim să aducem lunar între 50 și 100 de persoane din Dej și din împrejurimi pentru a salva vieți, prin donarea de sânge.

Proiecte Recurente

„Înapoi la școală” – proiect dedicat copiilor beneficiarilor noștri, prin care îi ajutăm să înceapă mai ușor anul școlar

„Bucuria Primăverii” – În prag de primăvară, în preajma sărbătorilor Pascale ne unim din nou forțele, pentru că știm și pentru că putem să fim buni în fiecare zi!

De Crăciun, dăruiește un zâmbet! – proiect dedicat beneficiarilor în preajma Crăciunului

„Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viața" - Ziua Internațională a Copilului este un prilej de a sărbători puritatea și inocența. Copiii sunt viitorul nostru și ceea ce semănăm astăzi, vom culege peste ani.

Proiecte Trecute

Dejul – Împreună pentru Ucraina – cel mai amplu proiect al nostru, dedicat vecinilor noștri afectați de război

Împreună împlinim Vise – o școală de vară, inițiativă care are ca scop să aducă bucurie, educație și experiențe de neuitat copiilor din medii dezavantajate.

“Explorăm și învățăm” – Școală de vară în colaborare cu Școala Gimnazială Nireș și Primăria Comunei Mica