Apel umanitar - Să-i redăm lui Tiberiu șansa de a merge din nou fără dureri!

Hristos a Înviat!

Dragilor sperăm ca aceste sărbători să vă  găsească bine și cu sufletul curat.

Deși e încă sărbătoare, fiind un caz urgent care nu necesită amânare, venim din nou spre voi cei care, de fiecare dată, ați făcut minuni.

E vorba de Tiberiu, a cărui poveste v-o prezentăm mai jos:

“Bună ziua. Mă numesc Tiberiu , am  44 ani tata a 2 fete lucrez la …. Dej. La începutul luni ianuarie am început sa am dureri insuportabile la soldul drept după mai multe investigați  2 radiografii una la sold si una la coloana și 2 RMN una la coloana și una la sold am fost diagnosticat cu necroza la capul femural la sfârșitul luni februarie . În luna ianuarie și februarie am fost în concediu medical la începutul luni martie am început din nou activitate dar cu dureri cam tot timpul și câteodată insuportabile. La începutul luni martie am făcut o programare la spitalul de recuperare unde am fost consultat de domnul doctor Filip care îmi da verdictul final am nevoie de proteza de sold am fost trecut pe lista de așteptare prin CAS  timpul de așteptare în jur de 6 – 7 luni . Datorită dureri pe care le suport destul de greu și șchiopătând tot timp  am făcut din nou o programare la domnul doctor Todor Adrian la clinica Artis din păcate domnul doctor nu operează numai la spitalul Medicover. Domnu doctor a recomandat operația cât de repede se poate necroza la capul femural fiind avansat costul operație este de 6000 de euro având nevoie de o proteza ceramica datorita vârstei.  O parte din bani o sa ii am prin credit la banca în jur de 2200 de euro în jur de 800 de euro am mai reușit sa adun. Nu aș apela la dumneavoastră dacă aș suporta durerea . Va rog frumos dacă ma puteți ajuta cumva sa adun bani sa ma pot opera. 

Mulțumesc din suflet”

Am vorbit cu Tiberiu și l-am sfătuit să se programeze la operație cat mai repede, astfel că la începutul lui mai se va opera. Speram ca pana atunci să adunăm cat mai mult din suma necesară. Avem două săptămâni la dispoziție. Știm că va fi greu să adunăm această sumă doar de la persoane fizice, așadar de data asta ne bazăm și pe persoanele juridice care pot face sponsorizări deductibile prin Asociația noastră. 

Găsiți  mai jos conturile Asociației. Orice sumă, cat de mică, va fi de ajutor, doar să specificați “Tiberiu”, atunci când faceți donația.  De asemenea, ca de fiecare dată, punem la dispoziție și un număr de BT Pay, pentru ca e mult mai simplu de transferat. 

Cont RON: RO37BTRLRONCRT0565463401

Cont EURO : RO84BTRLEURCRT0565463401

Denumire: ASOCIATIA VA AJUTAM DIN DEJ

CIF: 42960042 

BT Pay: 0723290245

Vă mulțumim!   🙏❤️