Campania "Bucuria Primăverii", ediția a III-a, a ajuns la sfârșit

FB_IMG_1682434210233

Lumină din Lumină!

Oamenii sunt Lumină și dăruiesc Lumină!

Campania “Bucuria Primăverii” a ajuns la final!

Am reușit, cu ajutorul dumneavoastră,  să  readucem zâmbetul pe buze, pentru peste 40 de familii însumând un număr de aproximativ  150 de persoane. Pentru asta, vă mulțumim, vouă, celor care ați dăruit cu inima deschisă și cu sufletul împăcat. Fie ca ați  donat alimente în cutia de la Lidl, fie ca ne-ati donat alimentele direct nouă,  sau ați  donat bani în contul Asociației,  fiecăruia dintre voi, vă  mulțumim. 

În acest an, având  o cutie de donatii alimente si la Gherla, am trecut pe la Casa de copii  din localitate  cu tot ce am ridicat de la Lidl  Gherla.

“Ce dăruiești este al tău pentru totdeauna. Ce păstrezi este pierdut!”

Noi ne iubim oamenii. O facem cu pasiune, înțelegere, cu bucurie pentru viață. Încercăm de fiecare dată să dăruim din iubirea noastră,  să dăruim zâmbete. Și de fiecare dată ne lăsăm câte o bucățică din suflet ori pe unde trecem. Și sperăm, puțină pace.

Să ne bucurăm și să ne veselim! Răsplata noastră sunt zâmbelele lor și speranța că iubirea reușește întotdeauna să înlăture răul. 

Ca de fiecare dată vă suntem recunoscători peste măsură. Voi sunteți cei care ne arătați mereu că se poate. 

La final  se cuvine să  mulțumim și voluntarilor Asociației,  fără de care nimic din cele de mai sus nu s-ar fi întâmplat.  Vă mulțumim dragilor  pentru timpul și dăruirea voastră!

Să așteptăm Sărbătoarea Luminii cu sufletele curate și pline de iubire!