Cum poȚi ajuta

Donează Online

Oricât de mult ne-am dori sa facem bine și sa aducem zâmbete, oricât de empatici am fi și oricât voluntariat am face, fără ajutorul dumneavoastră nu vom reuși.

Copii ca Alehandro au dreptul la o viața mai bună, au dreptul la educație, își doresc ca Moșul sa treacă și pe la ei, iar dumneavoastră puteți face ca aceste lucruri sa se întâmple.

Donează prin transfer bancar
ASOCIAȚIA VĂ AJUTĂM DIN DEJ,
Dej, Strada Unirii nr. 13, Bl. D 1, ap 11, Jud. Cluj. Tel:0723290245
CIF: 42960042
Cont RON: RO37BTRLRONCRT0565463401
Cont EURO: RO84BTRLEURCRT0565463401

Donează prin BT Pay
0723290245

Cum poți ajuta?

Redirecționează 3,5%

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit și ajută-ne să le oferim familiilor pe care le ajutăm  șansa de a crește într-o familie iubitoare, de a se bucura de copilărie împreună cu frații  și surorile lor. Nu te costă nimic, iar redirecționarea se face din impozitul aferent veniturilor tale din anul trecut

Poti face acest lucru în mai multe feluri. Cel mai simplu mod e sa completezi formularul online accesand link-ul de mai jos.

O altă modalitate este de a descarca formularul de mai jos, il listezi, il completezi și il depui.
Depunerea se poate face în mai multe feluri:
Il predai unui voluntar al Asociației și il vom depune noi la ANAF
fizic, direct la biroul ANAF de care aparții cu domiciliul
online, intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” sau “e – guvernare ”
prin poștă către noi (address Dej, strada Podgoreni, nr. 2 A, Jud. Cluj
scanat și trimis prin mail către noi (vaajutamdindej@gmail.com

Cum poȚi ajuta

Fii voluntar

Mulțumim tare mult pentru dorința de implicare! În această perioadă, generată de pandemia Coronavirus, activitățile de voluntariat sunt limitate. Vă rugăm să ne trimiteți un email și vom găsi împreună cea mai bună soluție. Vă mulțumim și vă așteptăm în Familia Vă ajutăm din Dej!

Copiii au nevoie de modele și de oameni generoși care să ofere puțin din timpul lor. Dacă dorești să ne ajuți și să te alături echipei noastre de voluntari, te asteptăm cu drag. Asociația Vă Ajutăm din Dej este locul potrivit pentru a-ți folosi energia, cunoștințele, iar bucuria celor pe care-i ajutăm te va răsplăti din plin.

Trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact și câteva cuvinte prin care să ne comunici intenția ta de voluntariat pe adresa vaajutamdindej@gmail.com
Voluntariatul înseamnă să dăruiești și o poți face de oriunde te afli.

Become-Volunteer.jpg