Cursul #PărințiSalvatori, la Dej

Am organizat duminică, 20.03.2023. cursul #PărințiSalvatori, la Dej

De fapt noi am pus la punct câteva detalii organizatorice, am reușit să facem un parteneriat pentru locație cu Colegiul Național “Andrei Mureşanu” Dej  cărora le mulțumim, dar cursul a fost organizat de Asociația Parinti Salvatori – Lifesaving Parents prin  președintele acesteia Vasile Vlaşin.

Mulțumim Vasile si permiteți-ne să cităm o participantă la curs “Răspândiți atâta bunătate încât e imposibil să nu vă reîntâlniți cu Luca , acolo sus. Cu siguranță Luca e mândru de dumneavoastră și le vorbește tuturor îngerilor despre dumneavoastră!”

De asemenea mulțumim tuturor celor care au participat. Deși fiecare sesiune a durat aproape 5 ore, răbdarea și interesul vostru, ne-au arătat că  informațiile prezentate au fost de calitate iar instructorul un adevărat profesionist. De aceea vă transmitem și noi gândurile acestuia: “Sunt onorat și bucuros când întâlnesc atât de mulți Oameni Minunați, care prețuiesc viața ❤️”.

Având in vedere interesul foarte mare pentru acest curs- locurile fiind ocupate in totalitate la cele două grupe –  încercăm să mai organizam o sesiune.

Vă mulțumim și noi tuturor,  celor care ne-au sprijinit, celor care au participat, evident organizatorilor și nu in ultimul rând voluntarilor Asociației care s-au implicat in buna desfășurare a acestui curs.