Împreună dăruim Viață!

logo doneaza sange

Dragi prieteni,

Suntem încântați să vă anunțăm că am lansat un nou proiect, pe care l-am intitulat “Împreună dăruim viață”, în parteneriat cu Spitalul Municipal Dej și Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj. Scopul nostru este să aducem împreună între 50 și 100 de persoane din Dej și din împrejurimi în fiecare lună pentru a salva vieți prin donarea de sânge.

Donarea de sânge este un gest simplu, dar cu un impact enorm. Prin donarea de sânge, puteți ajuta la salvarea vieților celor care au nevoie urgentă de transfuzii, cum ar fi victimele accidentelor, pacienții cu cancer, cei cu boli cronice sau femeile care nasc.

Datele personale pe care le colectăm prin intermediul acestui formular, cum ar fi numele, prenumele și numărul dvs. de telefon, vor fi tratate cu cea mai mare grijă și în conformitate cu legile privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv în scopul acestei campanii și nu vor fi distribuite sau utilizate în alt mod decât în cadrul proiectului nostru de donare de sânge.

Vă vom contacta ulterior pentru a vă confirma data, ora și locația sesiunii de donare de sânge, precum și pentru a vă oferi informații utile despre cum să vă pregătiți pentru acest act de generozitate.

Așadar, haideți să fim eroii comunității noastre! Dacă doriți să faceți un gest simplu, dar profund, și să contribuiți la salvarea vieților, vă invităm să vă alăturați nouă în această campanie de donare de sânge.

Vă mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat!