Împreună Împlinim Vise!

FB_IMG_1688561996408

“Împreună Împlinim Vise” este o inițiativă minunată are ca scop să aducă bucurie, educație și experiențe de neuitat copiilor din medii dezavantajate. Proiectul se va desfășura pe parcursul a cinci zile, în perioada 17-21 iulie 2023, și va implica un grup țintă format din 40 de copii (între 5 și 16 ani) din familiile beneficiare sau aflate în evidența Asociației “Vă Ajutăm din Dej”. De asemenea, proiectul va beneficia de participarea a 20 de voluntari ai asociației.

Prin cofinanțarea acordată de Consiliul Județean Cluj, proiectul primește un sprijin esențial pentru a-și realiza obiectivele. Ne dorim ca această săptămână specială să fie plină de aventuri, învățare și prietenii de neuitat pentru acești copii dornici de cunoaștere.

Mulțumim din suflet sponsorilor noștri actuali pentru sprijinul lor necondiționat. Sunteți parte din povestea noastră și suntem recunoscători pentru că ne-ați susținut în fiecare pas al drumului.

Acum, vrem să vă implicăm și pe voi, draga noastră comunitate! Suntem în căutare de sponsori generoși care să se alăture acestei călătorii pline de iubire și speranță. Dacă împărtășiți viziunea noastră și sunteți dornici să contribuiți la schimbarea vieții acestor copii, vă invităm să deveniți parte din proiectul nostru.

Pentru mai multe informații despre modalitățile de sponsorizare și despre cum puteți fi alături de noi în acest proiect extraordinar, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0723290245 sau prin email la adresa contact@vaajutamdindej.ro.

Vă invităm să fim împreună sursa de speranță și împlinire pentru copiii din comunitatea noastră. Fiecare gest contează și poate schimba vieți!