Am participat la inaugurarea unei mici afaceri locale în Dej

Am participat astăzi la deschiderea oficială a unei mici afaceri locale căreia, cu ajutorul dumneavoastră, încercăm  să-i dăm un mic impuls, fiind la început.

E vorba de Taverna Cu Flori, un concept care  se vrea nu doar o florărie, ci vine cu multe alte servicii. Astfel dacă aveți nevoie de un aranjament, nu doar floral, pentru nunți, majorate, botezuri, sau orice alt eveniment, apelați cu încredere la ei.  

De asemenea într-un timp foarte scurt, vor organiza ateliere de creație pentru copii, un loc unde micuții dumneavoastră vor putea picta, alături de artiști dejeni, vor putea învăța despre tainele lichenilor și vor putea face creații din licheni, precum și multe alte obiecte artizanale home-made.

Un alt concept care ne-a surprins plăcut e Cafee Flower. Așadar dacă dorești să oferi cuiva o cafea aceasta va fi însoțită de un mic aranjament floral, care va fi cu siguranță apreciat. 

Vizitând, cumpărând sau comandând de la Taverna cu Flori sprijiniți și acțiunile Asociației, deoarece prezentând voucherul din pozele de mai jos – AJUTĂM10,  un procent de 10% din încasări va fi donat către noi. 

Adresa acestora este Strada Ecaterina Teodoroiu nr. 57 A – peste drum de Real Bike, iar pentru comenzi/informații sunați la: 0747113657.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

  1. Nu uitați să prezentați voucherul din pozele de mai jos atunci cand comandați. 😊

❤️