Dragilor,

Dorim să  vă împărtășim o veste minunată și să vă invităm să fiți parte dintr-un proiect special. Împreună, putem face o diferență semnificativă în viața mamelor și nou-născuților noștri adorabili.

Lansăm  un proiect de strângere de fonduri pentru achiziționarea a 5  paturi pentru nou-născuți din Spitalul Municipal Dej, secția neonatologie. Dorim să le oferim micuților și mămicilor un mediu confortabil și sigur în primele lor zile de viață.

Fiecare contribuție, indiferent cât de mică, este de neprețuit și ne va ajuta să realizăm acest obiectiv. Fie că donația ta este de 5, 10 sau 100 de lei, fiecare sumă contează și ne apropie mai mult de succesul proiectului nostru.

Cum poți să te implici? Este simplu!

1️⃣ Fă o donație pentru acest proiect. Orice sumă va fi folosită pentru achiziționarea de paturi confortabile și sigure pentru nou-născuți.

2️⃣ Împărtășește această postare cu prietenii și familia ta. Cu cât mai mulți oameni află despre proiectul nostru, cu atât mai mare este șansa noastră de a reuși.

3️⃣ Vino în ajutor! Dacă vrei să te implici activ în proiect sau ai alte idei creative de strângere de fonduri, te rugăm să ne contactezi. Orice sprijin este binevenit și apreciat.

Fiecare mamă și fiecare copil merită să înceapă viața într-un mediu potrivit, iar tu poți face această dorință să devină realitate. Hai să ne unim eforturile și să aducem confort și siguranță în primele zile de viață ale acestor micuți.

Găsiți  mai jos conturile Asociației. Orice sumă, cat de mică, va fi de ajutor, doar să specificați “Spital”, atunci când faceți donația.  De asemenea, ca de fiecare dată, punem la dispoziție și un număr de BT Pay, pentru ca e mult mai simplu de transferat. 

Cont RON: RO37BTRLRONCRT0565463401

Cont EURO : RO84BTRLEURCRT0565463401

Denumire: ASOCIATIA VA AJUTAM DIN DEJ

CIF: 42960042 

BT Pay: 0723290245

Pentru persoanele juridice  punem la dispoziție și un contract de sponsorizare, având în vedere ca imediat e sfârșitul primului semestru și pot folosi această facilitate pentru a ajuta. Contractul îl găsiți aici: https://rb.gy/ipgn2x, sau vă rugăm să ne contactați si venim noi la dvs. cu unul. 

Mulțumim din suflet pentru sprijinul tău! ❤️