Bună dragilor. 

Revenim cu un update privind proiectul nostru “Înapoi la școală”.  Am reușit în acest weekend să facem cumpărăturile pentru copilași și să le pregătim de distribuție. 

Am  adunat, din donațiile dumneavoastră, suma de 1450 lei și am primit 7 ghiozdane complet echipate, costul rechizitelor fiind de 8430 lei.  Diferența  până  la această sumă  a fost acoperită din fondurile Asociației, în principal banii provenind din formularul 230 pe care voi l-ați completat către Asociație. Așadar, o parte dintre  voi,  care ați direcționat 3,5% din impozitul pe anul trecut, ați reușit să trimiteți un copil la școală. Vă mulțumim!?❤️

În curând, vom împărți aceste rechizite și vă promitem că vom împărtăși cu voi momentele de bucurie și recunoștință din timpul distribuției, astfel încât să puteți simți,  la fel de aproape cum noi simțim, fiecare pas pe care îl facem în această călătorie.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru și pentru că ați fost alături de noi în fiecare etapă a acestui proiect. Haideți să continuăm să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri.

Cu dragoste și recunoștință,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”