Dragii noștri,

Cu bucurie și emoție, vrem să împărtășim cu voi o veste minunată – am reușit să distribuim cu succes rechizitele și ghiozdanele pregătite cu drag pentru copiii noștri. Fiecare pachet reprezintă nu doar un set de rechizite, ci și o șansă și o speranță în plus pentru fiecare mic beneficiar.

A fost o experiență emoționantă să fim martorii zâmbetelor și entuziasmului din ochii acestor tineri în momentul în care au primit ghiozdanele și rechizitele. 

Această realizare a fost posibilă datorită sprijinului incredibil al comunității noastre și a eforturilor unite ale voluntarilor noștri. Fiecare donator, fiecare voluntar și fiecare persoană care a distribuit rechizite a contribuit la succesul acestui proiect, și pentru asta suntem profund recunoscători.

Împreună, am demonstrat puterea generozității și a solidarității noastre. Haideți să continuăm să ne susținem reciproc în misiunea noastră de a oferi copiilor noștri șanse și oportunități de învățare și dezvoltare.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru și pentru că ați fost alături de noi în fiecare pas al acestei călătorii. 

Cu dragoste și recunoștință,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”