Crăciunul nu se rezumă la o singură zi; este o eternitate a dragostei, a dorinței de a trăi împreună și a gestului altruist de a dărui. Așa cum spunea Norman Brooks, "Binele pe care îl faci pentru alții este binele pe care ți-l faci ție".

Anul acesta ați fost cu adevărat remarcabili. Am reușit să oferim pentru 120 de copii cadouri personalizate, adaptate vârstei și genului lor. Am sprijinit 40 de familii cu peste 15 kg de alimente de strictă necesitate, iar alte aproape 10 familii au primit cadouri și alimente.

Dacă vă gândiți la fericirea voastră în prag de sărbătoare și o înmulțiți de zeci de ori, veți înțelege fericirea celor cărora le-ați dăruit cu drag și din inimă. Noi am fost doar simpli mesageri, ghidați de altruism și iubire pentru aproapele nostru, dorind să vedem zâmbete sincere și ochi luminoși. Astfel, am reușit să încheiem, pentru al patrulea an consecutiv, campania "De Crăciun, dăruiește un zâmbet'!"

Și pentru că noi ne suntem o adevărată familie, iar Secret Santa a devenit deja o tradiție, dorim să împărtășim cu voi câteva imagini din interiorul familie noastre. Ne întâlnim rar atât de mulți dar când o facem suntem fericiți. Ne aducem bucurie reciprocă și ne umplem inimile de zâmbete.

Vrem doar să vă mulțumim, atât din partea noastră, cât și din partea beneficiarilor asociației noastre, care vă așteaptă de fiecare dată cu nerăbdare și bucurie. Zâmbetele lor sunt răsplata noastră, hrănindu-ne sufletele și liniștindu-ne mințile.

Vă suntem recunoscători până la capătul lumii și vă dorim să aveți casele pline de căldură, să vă bucurați de prezența celor dragi și să simțiți mulțumirea pentru faptele bune pe care le-ați făcut. ?❤️

Sărbători fericite, pline de liniște și armonie în suflet!