Vrem să transmitem cele mai calde mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi la Gala Asociației Va Ajutăm din Dej, desfășurată sâmbătă 9 decembrie 2023. Cu ajutorul vostru, am reușit să transformăm această seară într-un eveniment cu adevărat special, plin de generozitate și solidaritate.

Am avut ocazia să împărtășim cu voi realizările noastre și impactul pe care l-am avut în comunitate în ultimul an. Toate astea nu ar fi fost posibile fără sprijinul vostru. Împreună am reușit să facem diferența și să aducem zâmbete acolo unde erau atât de necesare.

Mulțumim din suflet artiștilor noștri minunați, care au adus momente de bucurie și inspirație prin talentul lor remarcabil .Felix Galan, Cristina Beldean Moșuțan, Latino Angels Dej și Paula Hriscu au adăugat o notă specială serii noastre, iar asta a făcut evenimentul și mai memorabil.

Mulțumim de asemenea gazdelor noastre Nick Ballroom pentru organizarea și decorul de excepție. Totodată vrem să aducem mulțumiri speciale celor care au contribuit la strălucirea Galei prin talentul și dedicarea lor de excepție: Sebastian Christian (DjChristian) - DJ, Călin Poptelecan - Cocktail Bar, Adrian Feher - Oglinda magică, Criste Daniel - Foto și Vasile Blăjan - Foto/Video.

Dorim să aducem mulțumiri și echipei de la Cofetăria Bueno pentru deliciile dulci care au fost un adevărat răsfăț pentru toți cei prezenți.

Fără contribuția voastră, a tuturor, Gala noastră nu ar fi fost la fel de strălucitoare și plină de viață. Să știți că apreciem enorm eforturile depuse și suntem recunoscători pentru că ați făcut parte din echipa noastră pentru această seară minunată.

Mulțumim din nou pentru sprijinul vostru continuu și pentru că sunteți parte din misiunea noastră de a face lumea un loc mai bun. Suntem încântați de comunitatea noastră și suntem recunoscători pentru fiecare contribuție.

Cu gratitudine,

Echipa Asociației Vă Ajutăm din Dej