Suntem bucuroși să vă anunțăm că seria cursurilor de prim ajutor din cadrul proiectului nostru “O șansă la viață” continuă. În parteneriat cu Serviciul Județean de Ambulanță Cluj, prin Substația Dej,  organizăm cursuri de prim ajutor în Dej și împrejurimi.

Astăzi am avut plăcerea să fim primiți cu căldură de personalul de la Grădinița Paradisul Piticilor  Dej ,  cărora le mulțumim pentru interesul arătat și pentru ospitalitate. Cursul pe care îl organizăm constă într-o parte teoretică și una practică. În prezent, vă prezentăm partea teoretică, cu câteva explicații și demonstrații practice. Pe viitor, când vom putea achiziționa manechine performante, vom reveni pentru partea practică.

Dacă sunteți reprezentant al unei școli sau grădinițe din Dej și doriți să organizăm acest curs în unitatea dvs., vă rugăm să ne contactați. Cursul este gratuit, însă încurajăm donațiile pentru a susține logistică acestuia.

Dorim să mulțumim doamnei doctor Mariana Baciu pentru implicarea în inițierea și susținerea acestui proiect, precum și doamnei directoare Luminița Prodan pentru primirea călduroasă.

Vă invităm cu drag să participați alături de noi la sesiunile de curs ce vor urma. Așteptăm cu nerăbdare să fim împreună în continuarea acestui demers important.

Vă mulțumim!