Suntem profund mișcați de angajamentul vostru și de dorința de a face o diferență reală în comunitatea noastră. Cu fiecare picătură de sânge donată, am adus un zâmbet pe fețele celor care au nevoie de ajutor.

Mai mult decât atât, suntem copleșiți de generozitatea voastră. Unii dintre participanți au ales să doneze bonurile primite Asociației, ceea ce ne ajută să continuăm să sprijinim cauzele noastre.

Această zi nu ar fi fost posibilă fără echipa noastră dedicată de voluntari, precum și fără fiecare dintre voi - donatorii noștri incredibili.

În numele celor care vor beneficia de sângele donat astăzi, vă mulțumim din inimă. ❤️ Fiecare donare de sânge contează și face o diferență reală în viețile celor care luptă cu boli sau traume.

Mulțumim de asemenea Spitalului Municipal Dej, Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj și partenerilor media pentru sprijinul lor neprețuit.

Ne bucurăm că sunteți alături de noi în această călătorie de a face partea noastră mică de lume un loc mai bun și mai sigur. Vă promitem că vom continua să vă ținem la curent cu viitoarele noastre acțiuni și evenimente, astfel încât să puteți continua să fiți eroii noștri.

Mulțumim din nou și felicitări pentru ceea ce ați făcut azi!

Cu recunoștință,

Echipa Asociației Vă Ajutăm din Dej