Dragilor, seria cursurilor de prim ajutor din cadrul proiectului nostru “O șansă la viață” continuă. În parteneriat cu Serviciul Județean de Ambulanță Cluj, prin Substația Dej,  organizăm cursuri de prim ajutor în Dej și împrejurimi. 

Astăzi am avut plăcerea să fim primiți cu căldură și dorință de cunoaștere de personalul de la Școala Gimnazială Câțcău,  cărora le mulțumim pentru interesul arătat și pentru ospitalitate. Cursul pe care îl organizăm constă într-o parte teoretică și una practică. În prezent, vă prezentăm partea teoretică, cu câteva explicații și demonstrații practice. Pe viitor, când vom putea achiziționa manechine performante, vom reveni pentru partea practică. 

Dacă sunteți reprezentant al unei școli sau grădinițe din Dej și doriți să organizăm acest curs în unitatea dvs., vă rugăm să ne contactați. Cursul este gratuit, însă încurajăm donațiile pentru a susține logistica acestuia. 

Dorim să mulțumim doamnei doctor Mariana Baciu pentru implicarea în inițierea și susținerea acestui proiect, precum și doamnei director Mihaela Hango pentru primirea călduroasă. 

Vă invităm cu drag să participați alături de noi la sesiunile de curs ce vor urma. Așteptăm cu nerăbdare să fim împreună în continuarea acestui demers important. 

Vă mulțumim!