Astăzi a fost o zi plină de zâmbete, bucurie și învățare deoarece am dat startul  școlii noastre de vară “Împreună Împlinim Vise”! ??

Încă de dimineață, voluntarii noștri s-au strâns la sediul nostru și au pregătit cu drag micul dejun pentru copiii noștri talentați, cu sprijinul Pizzeria Roma – Dej,  și Panne Gusto.

Cu entuziasm și emoție, i-am întâmpinat pe copii, am împărțit ecusoane și am dat startul acestei săptămâni de poveste. 

În cadrul atelierului de dezvoltare a abilităților de viață, am discutat cu copiii despre importanța educației sanitare și financiare, oferindu-le informații utile pentru viața de zi cu zi.

Apoi, copiii au fost împărțiți în echipe colorate și au participat la ateliere distractive și educative. În atelierul de creație, au creat adevărate opere de artă pe tricouri, pietre, linguri de lemn și borcane, iar desenele pe nisip au dat frâu liber imaginației lor. La atelierul tehnico-științific, au făcut experimente interesante și captivante, descoperind fascinanta lume a științei. Atelierul de cooking i-a încântat cu bruschete, aperitive și dulciuri delicioase, iar atelierul de lectură i-a purtat în lumea fascinantă a poveștilor.

După-amiaza a adus distracție la atelierul de dans și cântec, unde copiii au dansat și au cântat cu veselie. Au fost momente de neuitat pentru fiecare dintre ei.

La finalul zilei, ne-am bucurat împreună de o masă delicioasă și plină de energie, oferită cu drag de Sameday  Dej, de un desert minunat oferit de cofetăria Bueno, și de fructe oferite de Sanda și Marcel Pop,

Cu sufletul plin de recunoștință, i-am însoțit pe copiii noștri spre casă, iar în ochii lor am văzut fericirea și dorința de a reveni mâine.

Această școală de vară este posibilă datorită sprijinului Consiliul Judetean Cluj și al sponsorilor noștri minunați. Le mulțumim din suflet pentru că fac posibilă această călătorie extraordinară pentru copiii noștri!

Urmăriți-ne pe pagina noastră pentru a fi alături de noi în această săptămână minunată, în care “Împreună Împlinim Vise” și facem ca visurile copiilor să prindă aripi!

Cu drag și recunoștință,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”