Bună, dragilor!

Cu entuziasm și creativitate, am petrecut o altă zi minunată la Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise”!

Astăzi, am avut privilegiul de a explora lumea artistică și plină de culoare la  Taverna cu Flori .

Copiii noștri talentați, au participat la două activități captivante și pline de bucurie. În primul atelier, copiii au  creat cu mâini dibace vaze din ipsos, pe care le-au pictat și decorat cu pasiune, transformându-le în adevărate opere de artă. Adăugând flori și verdețuri artificiale, copiii au realizat amintiri pline de culoare care îi vor însoți mereu.

În cel de-al doilea atelier, am construit rame foto speciale, împodobite cu licheni și flori, aducând un strop de natură în imagini. Fiecare copil a pus în aceste rame amintiri prețioase, iar rezultatele au fost cu adevărat deosebite. La final ne-am răcorit cu limonada proaspătă și am savurat delicioasa ciocolată oferite cu generozitate de gazde. 

În paralel, am avut un oaspete special la sediul nostru! Pictorul George Semeniuc, doctorand în arte plastice, a fost alături de noi și a lucrat îndemânatic cu copiii. Ne-am bucurat să-l avem alături de noi în această zi plină de creație și bucurie., iar pe această cale îi transmitem mulțumirile noastre.

Având in vedere ca si astăzi a fost o zi caniculara, voluntarii Asociației au organizat ad-hoc niște jocuri de echipă “răcoritoare”. ?

Vrem să transmitem  din nou mulțumirile noastre sponsorilor și Consiliului Județean Cluj  pentru sprijinul acordat. Mulțumim de asemenea  Hara Gold Catering Dej – Cluj  și Cofetăria Bueno pentru prânzul si dulcele delicios de azi. Nu putem să  nu menționăm  și delicioasele plăcinte  pe care le-am savurat cu toții, oferite cu generozitate de către Livia Maja membra în Asociația “Vă ajutăm din Dej”. Au fost o adevărată încântare, iar dacă si dumneavoastră doriți, le găsiți în stația de autobuz de la Policlinică.

Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise” continuă să ne ofere momente magice și memorabile, iar fiecare zi aduce noi surprize și învățăminte. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru și pentru că ne sunteți alături în această frumoasă călătorie!

Cu drag,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”