Dragii noștri prieteni,

Timpul zboară și ne apropiem de finalul unei săptămâni pline de aventură și bucurie la Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise”! 

Ziua de azi a fost o călătorie dedicată protejării mediului și aducerii unor schimbări pozitive în comunitatea noastră!  Am învățat despre impactul pe care îl avem asupra mediului și cum fiecare gest de iubire și grijă față de natură poate face o diferență semnificativă. A fost o zi  în care am învățat și ne-am distrat împreună, dar și o zi în care am simțit că ne-am unit și mai mult ca echipă.

Am început dimineața cu o importantă lecție de educație pentru mediu, învățând despre responsabilitatea noastră față de natură și importanța protejării mediului înconjurător. Am fost inspirați de filmulețele educative și am înțeles că fiecare gest contează în această lume minunată.

Apoi, cu mândrie în sufletele noastre, am pus în practică învățămintele și am pornit într-o misiune de ecologizare, devenind un exemplu pentru comunitatea noastră. Împreună, am strâns cu grijă deșeurile din cele 7 locuri de joacă de pe Dealul Florilor, transmițând un mesaj puternic despre importanța curățeniei și respectul față de mediul în care trăim. 

Am înțeles că, prin gesturile noastre mici, putem face o diferență mare și că fiecare acțiune contează pentru a menține locurile noastre de joacă frumoase și sigure pentru toți copiii. Pe drum, am fost atenți să adunăm și deșeurile întâlnite, pentru a contribui la curățenia orașului nostru.

Această zi a fost o lecție de solidaritate și implicare activă, iar copiii au învățat că prin unitate și iubire față de natură, putem contribui la un viitor mai bun pentru noi și pentru generațiile ce vor urma. Suntem mândri de fiecare copil și voluntar care s-a implicat în această inițiativă și suntem încrezători că acest exemplu va răspândi sămânța bunătății în întreaga comunitate.

La finalul zilei,  am început lucrul la  un poster plin de creativitate și culoare, care va rămâne o mărturie a experienței noastre unice la Școala de Vară.

Mulțumim Consiliul Judetean Cluj  și tuturor sponsorilor noștri pentru sprijinul generos, care ne-a permis să oferim această călătorie extraordinară copiilor noștri talentați. Fără voi, toate aceste momente magice nu ar fi fost posibile!

Mulțumim de asemenea  Hara Gold Catering Dej – Cluj pentru prânzul delicios  și Cofetăria Augusto pentru dulcele superb de azi. 

Cu inima plină de recunoștință, ne pregătim pentru ultimele momente de neuitat la Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise”. Continuați să ne urmăriți pentru a afla mai multe despre aventurile noastre și să fiți martorii experiențelor noastre unice!

Cu drag,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”