Dragi părinți, copii și comunitate locală, 

Deși nu am apucat să ne tragem bine sufletul după proiectul nostru minunat pe care tocmai l-am încheiat, suntem încântați să vă aducem iarăși vești minunate! 

În perioada 31.07.2023-12.08.2023, Asociația Vă Ajutăm din Dej, în colaborare cu Scoala Gimnazială Nires și Primăria Comunei Mica,, va organiza  încă o Școala de vară – “Explorăm și învățăm” în locația Școlii Gimnaziale Nireș. Beneficiarii acestei Școli sunt copiii din învățământul primar (Clasele 0-IV) de pe raza Comunei Mica. 

“Explorăm și învățăm” va fi  o experiență educațională captivantă și interactivă, gândită special pentru a dezvolta abilitățile și competențele copiilor, într-un mediu relaxat și stimulativ. Activitățile din program vor include ateliere de artă și expresie, activități matematice, jocuri și activități de echipă, excursii culturale și educaționale, activități de lectură și povestire și multe alte surprize!

Asociația “Vă ajutăm din Dej”  va fi organizatorul principal al Școlii de vară, iar Școala Gimnazială Nireș va fi partenerul nostru – prin implicarea personalului didactic, cărora le mulțumim anticipat –  și gazdă a evenimentului. Cu sprijinul Primăriei Comunei Mica, vom asigura transportul cu microbuzul școlar pentru participanți, vom avea la dispoziție și alte facilități pentru desfășurarea proiectului și vom căuta  sponsori pentru a putea oferi copiilor o gustare delicioasă în fiecare zi!

Contăm pe implicarea activă a comunității în desfășurarea acestui proiect extraordinar. De asemenea, suntem bucuroși să primim sugestii și sprijin din partea voastră, a părinților și a Școlii Gimnaziale Nireș, pentru a face această experiență una cu totul specială pentru copiii noștri.

Înscrierea celor 50 de copii participanți a fost deja făcută, masa pe prima săptămână e deja asigurată, așa că până la sfârșitul lunii căutăm sponsori pentru a asigura masa și pentru a doua săptămână, precum și pentru a putea cumpăra rechizitele necesare desfășurării proiectului.  

Pentru mai multe informații despre programul Școlii de vară, sau dacă doriți să vă implicați, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0771335166 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa vajutamdindej@gmail.com.

Haideți să oferim copiilor noștri o vară de neuitat, plină de învățare și distracție!