Seria cursurile de prim ajutor continuă

FB_IMG_1688395472699

Continuăm seria  cursurilor de prim ajutor  din cadrul proiectului nostru “O șansă la viață”. Așa cum știți am făcut un parteneriat cu Serviciul Județean de Ambulanță Cluj, care va organiza, prin Substația Dej, cursuri de prim ajutor în Dej și împrejurimi.

Astăzi am fost primiți cu căldură de personalul de la Grădinița cu Program Prelungit Arlechino Dej cărora le mulțumim  pentru interesul arătat și pentru participare. Cursul pe care-l organizăm are două părți, una teoretică și alta practică. Deocamdată prezentăm doar partea teoretică, cu câteva explicații și demonstrații practice, iar când vom reuși să achiziționăm unul, două manechine performante, vom reveni pentru partea practică. 

Dacă sunteți reprezentantul unei școli sau grădinițe din Dej și doriți să susținem acest curs în unitatea dvs., va rugăm să ne contactați. Cursul este gratuit, dar încurajăm donațiile pentru susținerea logistică a acestuia.

Mulțumim doamnei doctor Mariana Baciu pentru implicarea în demararea și susținerea acestui proiect, precum și doamnei directoare Irodina Ionescu pentru primirea călduroasă.

Vă așteptăm cu drag să participați alături de noi, la sesiunile de curs care vor urma.