Ziua 2 a Școlii de Vară - Am fost în vizită la Fabrica de Știință Turda!

FB_IMG_1689955701697

Bună, dragii noștri prieteni! Suntem încântați să vă aducem vești proaspete de la Școala de Vară “Împreuna Împlinim Vise”! 

Astăzi am avut parte de o zi plină de aventuri și descoperiri captivante la Fabrica de Știință Turda! 

Cu emoții și nerăbdare, ne-am adunat astăzi într-un singur loc, pregătiți să descoperim secretele iluziilor și să ne lăsăm purtați de magia lor. Echipa noastră a fost alături de copii la fiecare pas, asigurându-ne că se simt în siguranță și încurajați să exploreze din plin această experiență unică. Muzeul ne-a primit cu brațele deschise și ne-a oferit ocazia să învățăm prin joacă și să ne bucurăm de experimente interactive. 

Printre exponatele preferate se numără labirintul de oglinzi, tunelul Vortex și camerele Ames și Upside Down. Iluziile optice i-au impresionat pe cei mici și pe cei mari, iar zâmbetele și exclamațiile de uimire au umplut sala de expoziții.

Nu putem să nu menționăm și experimentele live, unde copiii au fost fascinați de demonstrațiile interactive privind principiile aerului, gazului, electricității și apei. Am învățat jucându-ne și am experimentat învățând – o combinație perfectă pentru o zi plină de energie și cunoaștere!

A fost o adevărată încântare pentru copiii noștri talentați, iar și mai minunat a fost că voluntarii noștri s-au jucat alături de ei ca niște copii entuziasmați, alăturându-se cu inima deschisă aventurii prin lumea iluziilor optice. 

Vrem să transmitem  din nou mulțumirile noastre sponsorilor și  către Consiliul Judetean Cluj  pentru sprijinul și încrederea acordată. Cu ajutorul vostru, facem posibilă această călătorie extraordinară în universul științei pentru copiii noștri. 🤗💕

Mulțumim de asemenea Pizzeria Roma – Dej  și Panne Gusto care au oferit și astăzi micul dejun și o vor face-o pe toată perioada scolii de vară, fructele au fost oferite la fel ca ieri și până terminam de Sanda și Marcel Pop, iar prânzul, respectiv desertul au fost oferite de Hara Gold Catering Dej – Cluj  și Cofetaria Lemnul Verde.

Ne așteaptă încă multe aventuri și surprize în zilele următoare, iar noi suntem nerăbdători să împărtășim cu voi toate momentele minunate trăite împreună!

Mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie captivantă! Continuați să ne urmăriți pentru mai multe actualizări despre Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise”. 

Cu drag și recunoștință,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”