Ziua 5 a Școlii de Vară - Am vizitat Toniland, un loc magic și plin de aventură pentru iubitorii de cai.

FB_IMG_1689957569023

Dragii noștri prieteni, 

Astăzi am avut parte de o experiență extraordinară la Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise”!

Am vizitat Toniland, un loc magic și plin de aventură pentru iubitorii de cai. Situat într-un mediu natural, înconjurat de natură și liniște, acest centru de echitație și agrement ne-a oferit o ambianță deosebită, departe de zgomotul urban, lângă municipiul Dej.

Am avut oportunitatea de a învăța să călărim, având la dispoziție lecții de echitație pentru toate nivelurile, adaptate atât copiilor, cât și adulților. Cu profesionalism și răbdare, am experimentat plăcerea călăriei și ne-am bucurat de interacțiunea cu caii educați, versați și cuminți de la Toniland. Cu trei tiroliene, special adaptate pentru toate grupele de vârstă, am trăit emoții și am simțit adrenalina în fiecare secundă. Plimbările cu trăsura prin natură au fost cu adevărat deosebite, oferindu-ne o perspectivă unică asupra frumuseții mediului înconjurător.

În plus, Toniland ne-a surprins cu o varietate de activități, inclusiv un loc de joacă cu trambulină, precum și o zonă special amenajată cu animale, care ne-au adus zâmbete și momente de veselie.

Toniland ne-a încântat și cu o delicioasă pizza, iar dulcele de azi a fost oferit cu drag  de Cofetaria Lemnul Verde.  Ziua de azi a fost una de neuitat și amintirea acestui loc magic va rămâne mereu în inimile noastre.

Mulțumim de asemenea  Transurb Dej pentru transportul de azi.  Prin sprijinirea inițiativelor precum Școala noastră de Vară  aceștia demonstrează că sunt parteneri importanți în promovarea educației, culturii și experiențelor pozitive pentru copii și comunitate în ansamblu. 

În curând ne vom desprinde de această frumoasă călătorie, dar amintirile și învățămintele trăite la Școala de Vară “Împreună Împlinim Vise” vor rămâne cu noi pentru totdeauna. Mulțumim Consiliul Judetean Cluj și tuturor sponsorilor noștri pentru sprijinul generos, care au făcut posibilă această săptămână minunată!

Mâine revenim cu concluziile acestei săptămâni mirifice! Rămâneți aproape de noi.

Cu drag,

Echipa Asociației “Vă Ajutăm din Dej”