Școala de Vară "Explorăm și învățăm" a ajuns la final!

FB_IMG_1699297861936

🌟 Încă o pagină de vară s-a încheiat, iar emoțiile și amintirile rămân vii în inimile noastre! 🌟

Dragi prieteni,

Ieri am pus punctul final unei călătorii pline de cunoaștere, creativitate și bucurie. Ne-am adunat la deschiderea “Școlii de Vară – Explorăm și Învățăm” împreună cu Scoala Gimnazială Nires fără să știm cu adevărat cât de multe aventuri și descoperiri ne vor aștepta.

Am parcurs împreună două săptămâni în care micuții noștri au învățat nu doar cifre și litere, ci și importanța prieteniei, creativitatea și spiritul de echipă. Am citit, am desenat, am explorat, și învățarea a devenit o adevărată plăcere.

Ultima zi a fost cu atât mai specială, deoarece am organizat “Târgul Creativității”, unde copiii noștri și-au expus mândri creațiile. A fost o ocazie să admirăm talentul și imaginația lor debordantă în bijuterii, obiecte de artă, și alte lucruri minunate precum și și o selecție delicioasă de  bunătăți locale, gătite cu drag de părinții copiilor participanți la  Școala noastră de Vară.

Nu putem să nu amintim  de gestul minunat făcut de Comitetul de Părinți, care ne-a surprins plăcut cu o plachetă specială. Acest act de generozitate și implicare atestă încrederea lor deplină în Asociația “Vă ajutăm din Dej”  și în misiunea noastră de a oferi o experiență educativă și memorabilă copiilor. 

Mulțumim pentru sprijinul  generos sponsorilor noștri, care ne-au ajutat să asigurăm masa de prânz și să oferim copiilor o săptămână memorabilă. Astfel Casa Selena Dej,  Emporium EventsHall, Hara Gold Catering Dej – Cluj,  Escape Garden și încă un restaurant din Dej care a dorit să rămână anonim, au asigurat timp de 9 zile masa micuților.   De asemenea rechizitele pentru această școală de vara au fost oferite cu drag de Sanda și Marcel Pop.  Fără sprijinul vostru, toate momentele frumoase și amintirile prețioase pe care le-am trăit nu ar fi fost posibile. 

Mulțumim de asemenea Primăria Comunei Mica, Județul Cluj pentru transportul asigurat și pentru surpriza din ultima zi cand copii au putut să se bucure de tobogane,  care au asigurat distracția și amuzamentul pe tot parcursul evenimentului, de  Mickey și Minnie,  de vată pe băț, răcoritoare, limonade și popcorn.

Dorim  să apreciem  contribuția valoroasă a cadrelor didactice de la Scoala Gimnazială Nires Implicarea lor și sprijinul necondiționat au fost esențiale pentru realizarea fiecărei activități și pentru crearea unei atmosfere de învățare și distracție. Mulțumim din suflet pentru efortul și timpul oferit în susținerea proiectului nostru comun!

De asemenea dorim să  mulțumim dragilor noștri  voluntari dedicați.  Fără eforturile voastre neobosite și implicarea voastră entuziastă, acest proiect  minunat nu ar fi fost posibil.  ❤️ Ați adus zâmbete, inspirație și bucurie în viețile copiilor noștri, iar amintirea acestei experiențe unice va rămâne cu toții pentru totdeauna.

Și, nu în ultimul rand mulțumim cu căldură și entuziasm copiilor noștri – stelele strălucitoare ale acestui proiect. V-ați implicat, ați explorat și ne-ați arătat că învățarea poate fi plină de bucurie și energie.

Această școală de vară a fost o călătorie minunată și suntem mândri de fiecare reușită și fiecare zâmbet. Rămânem cu amintiri prețioase și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem în viitoare aventuri educaționale.

Cu bucurie și  recunoștință,

Echipa Asociației “Va Ajutăm din Dej”