A trecut prima săptămână din cadrul Școlii de Vară "Explorăm și învățăm"

FB_IMG_1699297424552

Draga comunitate, 

Ne bucurăm să împărtășim cu voi bucuria și împlinirea pe care am trăit-o în cadrul primei săptămâni a Școlii de Vară “Explorăm și învățăm”! 

Împreună cu Scoala Gimnazială Nires am oferit copiilor o  săptămână plină de emoții și descoperiri, iar acum, cu inima plină de fericire, vrem să  aducem în lumina reflectoarelor momentele speciale pe care le-am trăit alături de copiii noștri.

Într-o atmosferă captivantă și interactivă, am explorat meleaguri încă necunoscute ale cunoașterii și am pus bazele unor prietenii minunate. Activități de alfabetizare, ateliere de artă și expresie, provocări matematice, jocuri de echipă, excursii culturale și educaționale – toate au fost o fântână de învățare și distracție pentru micuții noștri exploratori!

Săptămâna a culminat cu ziua de azi, când am pornit într-o aventură captivantă, în căutarea comorilor locale la  Castelul Kornis din Mănăstirea.  Am străbătut drumuri pline de poveste și am trăit experiențe ce ne vor rămâne în inimă pentru totdeauna.

Nu putem trece cu vederea sprijinul generos al sponsorilor noștri, care ne-au ajutat să asigurăm masa de prânz și să oferim copiilor o săptămână memorabilă. Astfel luni masa de prânz a fost oferită de Casa Selena Dej, marți și miercuri de Emporium EventsHall, joi de Hara Gold Catering Dej – Cluj, iar vineri de Escape Garden.  De asemenea rechizitele pentru această școală de vara au fost oferite cu drag de Sanda și Marcel Pop.  Fără sprijinul vostru, toate momentele frumoase și amintirile prețioase pe care le-am trăit nu ar fi fost posibile. Mulțumim că ați fost alături de noi și ați transformat această săptămână într-o experiență memorabilă pentru copiii noștri! 

La finalul acestei săptămâni, cu inima plină de bucurie, putem afirma cu mândrie că, deși am fost sceptici la început, având în vedere că este vacanță și copiii nu prea mai au  chef de învățat, acum, privind încântarea și bucuria din ochii lor, suntem profund recunoscători că am pornit acest proiect. 

Experiența noastră la Școala de Vară “Explorăm și Învățăm” a depășit orice așteptări, iar evoluția și angajamentul copiilor ne inspiră să continuăm să le oferim oportunități educaționale valoroase și pline de distracție!  

Mulțumim din suflet tuturor celor implicați, copiilor, părinților, învățătoarelor, profesoarelor, și nu în ultimul rând voluntarilor Asociației, pentru că au făcut posibilă această săptămână magică și plină de inspirație! 

Aventura cunoașterii și bucuriei   continuă și săptămâna viitoare cu noi provocări,  iar dacă doriți să fiți la curent cu activitățile noastre, vă invităm să urmăriți actualizările pe pagina noastră. 

 💖📚🎉 

#ScoalaDeVara #EducatiePrinDistractie #CopiiFericiti #InvatamImpreuna #ExploramSiInvatam #VacantaCuInspiratie #ExperientaMinunata #MultumimSponsorilor